Werkwijze Bruidsfotografie

Werkwijze bruidsfotografie

  • Zoeken jullie een fotograaf die op ongedwongen wijze jullie trouwdag in beeld brengt?
  • Willen jullie dat het accent wordt gelegd op sfeervolle foto’s?
  • Willen jullie dat alles met zorg wordt geregeld?

Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

De bruidsreportage

Bij het maken van een bruidsreportage hou ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond. Jullie beleven de dag zoals jullie hem zouden beleven zonder fotograaf om jullie heen. Ondertussen maak ik foto’s van alle gebeurtenissen en van de lieve mensen om jullie heen. Natuurlijk fotografeer ik ook alle details waar jullie zoveel aandacht aan hebben besteed.

De fotoshoot

Op de dag zelf wordt bijna altijd een fotoshoot op een mooie locatie ingepland. Vaak wordt dit als spannend ervaren en sommige stellen voelen zich ongemakkelijk. Dit is niet nodig! Ik vraag jullie niet om te poseren, maar juist ontspannen te genieten van elkaar. Ongedwongen en relaxed leid ik jullie langs de mooie plekjes en ondertussen fotografeer ik. Zo ontstaan niet alleen prachtige foto’s, maar wordt het ook een mooi moment op jullie dag.

Na afloop van de bruiloft

Van alle gemaakte foto’s maak ik een selectie. Binnen 1 week schrijf ik een blog over jullie huwelijk op mijn website. Deze pagina kunnen jullie delen met familie en vrienden. Zij kunnen dan ook genieten van de foto’s. Binnen 3 weken ontvangen jullie alle geselecteerde foto’s digitaal.

Trouwalbum

Willen jullie ook een trouwalbum bij jullie bruidsreportage? Dat kan! Jullie kunnen kiezen uit vele mogelijkheden. Ik wil graag dat het album helemaal naar jullie wens is en vraag jullie dus om aan te geven welke foto’s favoriet zijn. Vervolgens ga ik met het ontwerp aan de slag. Na jullie goedkeuring wordt het album in productie genomen.

Wel of geen kennismakingsgesprek?

Ik maak graag kennis om jullie ideeën, details en dagindeling door te nemen. Ik hoor dan wat jullie wensen zijn. Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Een kennismakingsgesprek? Ja dus!

Interview bruidspaar

Willen jullie weten hoe een ander bruidspaar over mijn rol op hun huwelijk denkt?

Bekijk dan het Interview met bruidspaar Berry en Patty

Of bekijk het Interview met bruidspaar Winse en Hiskia

Wat is het tarief van een bruidsreportage?

Ga naar Tarief bruidsreportage