Samen verder – Lovehoot Eindhoven

lovehoot eindhoven skybar fotograaf

Officieel samen verder… – Loveshoot Eindhoven

In het Stadhuis in Eindhoven hebben Bart en Eline een geregistreerd partnerschap ondertekend. Voorafgaande hieraan hebben we een fotosessie van hun tweetjes gedaan in het Stadswandelpark in Eindhoven. Ons vertrekpunt was het ouderlijk huis van Bart: die wonen aan de rand van het park. Ideaal!

Lopend verder…

Alle locaties bevonden zich in het centrum van Eindhoven. We zijn lopend van de éne plek naar de andere gegaan. Voor de locatie van de toost hadden ze voor de Skybar gekozen. Deze is vrij nieuw en ik was er nog niet geweest. De foto hierboven is daar genomen. De avond eindigde in 1910 Restaurant-Bar aan het Wilhelminaplein. Complimenten voor de ober: hij kon ontzettend veel wijnglazen tegelijkertijd vasthouden en zijn humor werkte aanstekelijk!

fotograaf fotografie skybar eindhovenskybar eindhoven fotograaf fotografiestadswandelpark eindhoven loveshoot fotograafloveshoot eindhoven stadswandelpark fotografiebruidsfotograaf fotograaf stadswandelpark eindhovenfotosessie eindhoven loveshoot fotograafloveshoot eindhoven fotografie fotograafLoveshoot Eindhoven Stadswandelpark fotograafLoveshoot Eindhoven fotograaf fotografiefotograaf stadhuis huwelijk eindhovenfotograaf stadhuis eindhoven bruidsfotografiebruidsfotografie stadhuis eindhoven fotograafbruidsfotograaf stadhuis eindhoven fotograafstadhuis eindhoven bruidsfotografie bruidsfotograaffotograaf bruiloft stadhuis eindhovenfotograaf huwelijk stadhuis eindhovenbruidsfotograaf fotograaf stadhuis eindhovenhuwelijksfotograaf bruidsfotograaf stadhuis eindhovenhuwelijksfotograaf bruidsfotograaf eindhovenbruidsfotograaf eindhoven fotograaf ring horlogefotograaf eindhoven bruidsfotografie fotografieskybar eindhoven bruidsfotografie fotograaffotograaf 1910 restaurant bar eindhovenfotografie 1910 restaurant bar eindhoven

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio lovehoot eindhoven

Meer weten over de Skybar? Bekijk dan de website van Vane

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Samen gelukkig! – Bruidsfotograaf Kasteel Geldrop

Bruidsfotograaf kasteel geldrop fotograaf

Bruidsfotograaf Kasteel Geldrop – Samen Gelukkig!

Ralf en Eva zijn afgelopen zaterdag getrouwd. Ze hebben als locatie voor hun trouwdag voor Kasteel Geldrop gekozen. Dit is echt een prachtige trouwlocatie.

Bedankt weergoden!

De ceremonie kon buiten plaatsvinden! Het weer was echt heerlijk. De ceremonie had ook binnen plaats kunnen vinden. Dat is ook een hele mooie ruimte, maar buiten is toch wel heel speciaal. Zo tussen twee hele oude bomen. Perfect!

Gras en bloemen

Eva haar wens betreffende de bloemen is uitgekomen: bloemen gecombineerd met verschillende grassoorten. Een stijl die past bij haar. Ze houdt van de verscheidenheid van grassen. In de tuin bij het kasteel heb ik hier rekening mee gehouden. Ik heb het bruidspaar in de zon, tussen twee grote pollen gras en met een felblauwe lucht gefotografeerd.

Internationaal

Het was een internationale bruiloft. Ralf komt uit Nederland en Eva uit Duitsland. Ik heb Engels, Duits en natuurlijk Nederlands om mij heen gehoord. Het duurt eventjes, maar in de loop van de dag weet ik bij welk groepje welke taal hoort.

Tot het toetje

Mijn dag begon om 11 uur met de fotosessie van het bruidspaar. Voorafgaande aan de ceremonie was er tijd voor het hapje en een drankje. Na de ceremonie was het tijd voor de toost met een amuse en de bruidstaart. Ik heb nog groepsfoto’s en een sfeerimpressie van het diner gemaakt. Ik ben gebleven tot het toetje…

huwelijk bruiloft fotograaf geldroptuin kasteel geldrop fotograaf bruiloftbruidsfotograaf kasteel geldrop bruidsfotografiefotografie bruiloft geldrop huwelijkbruidsfotograaf geldrop kasteel fotograafbruidsboeket kasteel geldrop fotograafbruidsfotograaf tuin kasteel geldrop fotograafbruiloft bruidsfotograaf kasteel geldropgeldrop fotograaf kasteel bruiloft fotografietuin kasteel geldrop fotograaf bruidsfotografietuin fotograaf kasteel geldrop bruilofthuwelijk kasteel geldrop fotograaffotografie huwelijk huwelijksfotograaf geldrop kasteelkasteel geldrop fotograaf bruidsfotograaffotografie bruidsfotograaf kasteel geldropkasteel geldrop bruidsfotograaf fotograafkasteel geldrop fotograaf fotografie bruiloftfotograaf geldrop fotografie huwelijk bruiloftfotograaf bruidsfotograaf geldrop fotografie bruiloftfotograaf bruidsfotograaf kasteel geldropBruidsfotograaf kasteel geldrop fotograaf dinergeldrop fotograaf huwelijk bruidsfotografie

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotograaf kasteel Geldrop

Meer weten over het kasteel? Bekijk dan de website van stichting Kasteel Geldrop

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Samen lachen! – bruidsfotograaf Son en Breugel

huwelijksfotograaf fotograaf son breugel

Liefde en veel lol – bruidsfotograaf Son en Breugel

Pieter en Ellen zijn al voor de wet getrouwd maar geven elkaar nu het ja-woord in de Genoveva-kerk in Breugel. Voordat we daar naartoe gaan, maak ik eerst foto’s van het aankleden van de bruid en natuurlijk de First Look. Dat moment is en blijft speciaal. Iedere bruidegom bereidt zich hier op zijn eigen manier op voor. Voor Pieter is dat het moment om nog even rustig een sigaretje op te steken.

Guusje is er ook bij

Voor de fotosessie gaan we naar het centrum van Breugel. Ik ben daar niet bekend, maar al snel blij verrast met de mooie plekjes die daar zijn. Ellen en Pieter hebben een korte route uitgestippeld die -op mijn advies- langs zowel een paar mooie gebouwen als een park gaat. Op die manier krijg je een afwisselende reportage met een verscheidenheid aan achtergronden.

Erg leuk trouwens dat ze hun hondje Guusje meegenomen hebben. Die hoort er natuurlijk ook bij!

Genovevakerk in Breugel

De ceremonie vindt plaats in de Genovevakerk. Het is een kerk met glas-in-lood ramen en een prachtig lichtinval. De sfeer is gemoedelijk en ook daar wordt regelmatig gelachen. De bruidsmeisjes strooien rozenblaadjes en brengen de ringen.

Kloosterhotel La Sonnerie

Voor de toost en het diner vertrekken we naar La Sonnerie in Breugel. Het weer is voortreffelijk. We kunnen de hele tijd buiten vertoeven. Tijdens het diner speelt de band RUM: Roept U Maar! Deze band heeft niet een vast programma, maar speelt nummers op verzoek van het publiek. Een concept wat wel vaker wordt toegepast, maar ik nog niet had meegemaakt. Een grappig effect hiervan is dat het publiek sowieso enthousiast is.

fotograaf bruiloft huwelijk son breugelBruidsfotograaf son en breugel bruidspaar sigaretson breugel fotograaf huwelijk bruilofthuwelijksfotograaf son breugel hondjefotograaf bruidsfotograaf son en breugelbruidsfotograaf son breugel huwelijksfotograaffotograaf son en breugel fotografieson breugel bruidsfotograaf bruilofthuwelijksfotograaf son breugel fotograaf huwelijkbruidsfotograaf son en breugel fotograafson breugel bruidsfotograaf fotograafbruiloft fotograaf son breugel huwelijkbruidsfotograaf son en breugel bruiloftfotograaf huwelijk son breugel bruiloftbruidsfotografie genovevakerk breugel bruidsfotograafhuwelijksfotograaf fotograaf genovevakerk breugelgenovevakerk breugel fotograaf bruidsfotografiegenoveva kerk breugel fotograaf bruiloft huwelijkbruidsfotograaf fotograaf son breugel kerktrouwreportage genoveva kerk breugel fotograafLa-sonnerie breugel fotograaf bruiloft huwelijkfotograaf son breugel huwelijk bruiloftfotografie huwelijk la sonnerie breugel

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotograaf Son en Breugel.

Meer weten over La Sonnerie? Bekijk dan de website van Kasteelhotel La Sonnerie

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

bruidsfotograaf geldrop kasteel fotograaf

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

Een kennismaking via de telefoon: kan dat? Ja, natuurlijk! Erg handig juist als het bruidspaar in Zweden woont. Dat is het geval bij Guus en Caroline. Guus is geboren in Nederland en Caroline is Zweedse.

Ze hebben ervoor gekozen de hele dag door te brengen rondom het kasteel van Geldrop. Dit is een prachtige locatie. Zowel voor de fotosessie als voor de ceremonie, het diner en de dansavond.

Trouwen in de buitenlucht

Het weer was zo prachtig dat er buiten getrouwd kon worden. Het was voor sommigen zelfs een beetje te warm. Eerlijk gezegd voor mij ook bijna… Gelukkig staan er op het terrein twee enorme bomen en dus schaduw! Onder deze bomen vond de plechtigheid plaats.

Ohja, de groepsfoto’s….

Het is een hele uitdaging om een groepsfoto te maken van een groep van meer dan 60 personen: wie kan/wil gehurkt op de voorgrond? Svp iedereen zo dicht mogelijk bij elkaar! De meneer met de bretels een beetje naar links en de vrouw met het prachtige lange haar een beetje naar rechts… Ik heb een foto gemaakt waarop iedereen duidelijk zichtbaar is en de juichende variant die je hieronder bij de foto’s tegenkomt. Vele gasten waren het uiteindelijk met mij eens: het maken van groepsfoto’s hoeft helemaal niet saai te zijn.

Internationaal

Het bruidspaar heeft veel gereisd. Daarom waren er vele internationale gasten aanwezig. De ceremonie was daarom in het Engels. Natuurlijk werd er ook volop Zweeds gesproken. En Limburgs… Ik heb in ieder geval een nieuw woord geleerd: skål!

bruidsfotografie Geldrop kasteel fotograaffotografie spontaan kasteel geldropbruidsfotograaf huwelijksfotograaf fotograaf geldropbruidsfotografie kasteel geldropbruidsreportage fotograaf geldrop fotografiefotografie trouwen geldrop fotograaffotograaf huwelijk geldrop bruiloftbruidsfotografie kasteel geldrop huwelijkfotograaf geldrop fotografie bruiloftfotograaf bruiloft huwelijk geldropfotograaf bruiloft geldrop kasteelbruiloft kasteel geldrop fotograaf huwelijkbruidsfotograaf kasteel geldrop bruidsfotografiefotografie geldrop fotograaf bruiloftbruidsfotograaf geldrop fotograaf bruiloftGroepsfoto bruiloft fotograaf geldrop

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotografie Geldrop

Meer weten over het kasteel? Bekijk dan de website van stichting Kasteel Geldrop

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Huwelijk Ralf en Marissa – bruidsfotograaf Valkenswaard

huwelijk Brabants Genot fotograaf Waalre

Bruidspaar Ralf en Marissa – bruidsfotograaf Valkenswaard

Afgelopen vrijdag zijn Ralf en Marissa met elkaar getrouwd. Een mooi Brabants stel en daarom past deze foto ook zo goed. De okerkleur van het kozijn is typisch Brabants. Deze foto is genomen bij het bourgondisch restaurant ‘T Brabants Genot in Waalre. Na de ceremonie zijn we daar naar toe gegaan voor de toost, de bruidstaart, het diner en later op de avond vond het feest hier plaats.

First Look, Rolls Royce en Weerderhuys

Voordat ik de First Look fotografeer roept Marissa mij naar boven. Daar maak ik snel nog een foto van haar in de slaapkamer van haar ouders. Ze heeft net haar jurk aan. Vlak daarna komt Ralf naar haar ouderlijk huis en zien ze elkaar voor het eerst in hun trouwkleding.

In de prachtige Rolls Royce rijden ze naar het Meertjesven voor de fotosessie.

Na de lunch bij de ouders van Marissa, stapt oma bij mij in de auto en rij ik naar het Weerderhuys in Valkenswaard waar de ceremonie plaats gaat vinden. Dat scheelt haar een stukje lopen en ik vind het juist gezellig. Het Weerderhuys is een prachtig, klein kerkje en zeer geschikt als trouwlocatie. Tijdens de ceremonie wordt er veel gelachen. Fijn.

Mijn fotoreportage eindigt na het maken van de groepsfoto’s en een impressie van het diner.

bruidsfotograaf valkenswaard first look fotograafBruidsfotograaf Valkenswaard fotograaf bruidegombruidsfotograaf bruidsreportage valkenswaard fotograafbruidsfotograaf valkenswaard huwelijksfotograafMeertjesven Waalre bruidsfotograaf fotograafbruidsreportage trouwauto meertjesven waalreBruidsfotograaf valkenswaard fotograaf bruiloftbruidsfotograaf valkenswaard bruidsboeket fotograafMeertjesven Waalre bruidsfotograaf bruidsreportagefotograaf bruiloft huwelijk bruidsreportagefotograaf Meertjesven waalre bruiloftMeertjesven Waalre fotograaf bruidsfotograafBruidsfotografie fotograaf bruidsfotograaf valkenswaardbruidsgebak bruidsfotograaf valkenswaard fotograafbruidsfotograaf valkenswaard kerkje WeerderhuysWeerderhuys valkenswaard fotograaf bruiloftfotograaf Brabants genot Waalre bruiloft huwelijkHuwelijksfotograaf valkenswaard bruidsfotograaf waalre

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotograaf Valkenswaard

Meer weten over het Weerderhuys? Bekijk dan de website van gemeente Valkenswaard.

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Zwangere bruid – bruidsfotograaf Eindhoven

Eckartdal eindhoven fotografie huwelijk

Zwangere bruid – bruidsfotograaf Eindhoven

Dubbel geluk op deze bijzondere dag! Marcel en Kristy geven elkaar het ja-woord en Kristy is in verwachting van hun eerste kindje.

Durf ik het te vragen?

We hadden om 11 uur afgesproken bij Eckartdal in Eindhoven voor de fotosessie van hun tweetjes. Ik was al ter plekke en toen ik ze aan zag komen lopen in hun prachtige kleding viel mij het kleine buikje van Kristy direct op. Ik durfde het eerst niet te vragen, maar heb het toch gedaan en ze bleek inderdaad in verwachting te zijn. Ruim 21 weken al. Dat wordt dus naast een bruidsreportage ook een beetje zwangerschapsfotografie…

In de boeien…

We schrokken even toen we door de politie werden aangesproken. Ze vroegen of we aan het fotograferen waren op het terrein van Lunetzorg. Ik heb daar toestemming voor, maar toch… De politiemannen waren echter in een zeer vrolijke bui en vroegen of ze het bruidspaar de boeien om mochten doen. Leuk voor de foto opperden ze. Natuurlijk hebben we die kans gegrepen!

fotograaf bruidsfotograaf eindhoven eckartdalEckartdal bruidsfotograaf eindhoven fotografiebruidsfotograaf waalre bruidspaar fotograafbruidsfotograaf eindhoven bruidsfotografiebruidsfotograaf eindhoven bruidsreportagebruidsfotografie eindhoven eckartdal bruidbruidsfotografie eindhoven eckartdal bruidegombruidsreportage eindhoven fotografie huwelijkstoere bruidsfotografie fotograaf eindhovenliefdevolle bruidsfotografie fotograaf eindhovenfotograaf waalre bruidsreportage fotografiefotograaf waalre huwelijk bruiloftbruidsfotograaf waalre bruidsreportage mooistoere groepsfoto bruidsfotograaf eindhovenstoere groepsfoto bruidsfotograaf waalrespontane groepsfoto bruidsfotograaf eindhovenBruidsfotograaf stadhuis eindhoven fotograaf bruiloftbruidsreportage stadhuis eindhoven fotograaf

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotografie

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Loveshoot Valkenswaard – fotograaf Pre-Wedding

Loveshoot valkenswaard fotograaf huwelijk

Loveshoot Valkenswaard – Ralf en Marissa

Op 22 juni 2018 mag ik de bruidsfotograaf van Ralf en Marissa zijn. Dit jaar bied ik alle bruidsparen waarbij ik de bruidsreportage mag maken en gratis loveshoot aan. Ralf en Marissa vonden dit een erg leuk aanbod en hebben hier gebruik van gemaakt.

Trouwkaartje

Deze Pre-Weddingshoot heeft als doel het maken van een prachtige foto van het toekomstige bruidspaar. Deze foto kan worden gebruikt voor het trouwkaartje. Daarmee wordt deze heel persoonlijk. Met een professionele foto!

Inspiratie

Samen hebben we voorafgaande aan de fotosessie het idee bedacht voor de foto. Ik heb genoeg voorbeelden, maar ook op internet is genoeg inspiratie te vinden. Ralf en Marissa hebben uiteindelijk voor het idee gekozen waarbij ze elkaars handen vasthouden.

Casual

Een Pre-Weddingfoto is vaak iets meer casual dan een trouwfoto. Ralf en Marissa hebben echt voor kleding gekozen die ze normaal ook dragen: jeans (perfect!).

Sneeuw!

De fotosessie hadden we al een paar weken ingepland staan. Op de dag zelf lag er sneeuw. Ik vind dat een kadootje en het toekomstige bruidspaar gelukkig ook. Een beetje koud zonder jas, dat wel…

Hieronder vind je hun trouwkaart en de extra foto die we tijdens de fotosessie hebben gemaakt.

Wil je meer weten over deze actie? Hier vind je meer informatie.

Trouwkaart foto fotograaf ValkenswaardPrewedding loveshoot valkenswaard foto fotograaf Waalre

Romantiek bij Atelier Grenier – Bruidsfotografie Maarheeze

bruidsfotografie maarheeze fotograaf bruiloft

Bruidsfotografie Maarheeze – bruidspaar Robert en Marianne

Marianne heb ik pakweg een halfjaar geleden leren kennen. Ik was blij verrast dat ze mij in december benaderde en vroeg of ik haar bruidsfotograaf wilde zijn. Dat ze ging trouwen met haar Robert speelde al jaren. Door Robert zijn werkzaamheden in Amerika hebben ze nu snel de knoop doorgehakt en de trouwdatum ingepland.

Voor de bruidsfotoshoot zijn we welkom bij Atelier Grenier in Maarheeze. Helma Verdonschot is eigenares en tevens een vriendin van Marianne. Helma is heel creatief en samen met haar man hebben ze een unieke plek in Maarheeze gecreëerd. In haar atelier maakt ze prachtige bloemwerkstukken en geeft ze vele workshops. Helma heeft ook het bruidsboeket gemaakt.

Halverwege de fotosessie opperde Marianne het idee om de kleding iets aan te passen. Ze had stoere laarzen meegenomen, een spijkerjasje voor haarzelf en een spijkerbroek voor Robert. Gaaf natuurlijk!

Huwelijksfotografie huwelijksfotograaf fotograaf maarheezeFotograaf bruiloft fotograaf huwelijk heezeBruidsfotografie heeze bruidsfotograaf fotograafbruidsfotografie heeze fotograaf bruiloftfotograaf Maarheeze bruidsfotograaf bruidsfotografiefotograaf Leende bruidsfotograaf bruidsfotografieFotograaf bruiloft fotograaf huwelijk Maarheezefotograaf heeze bruidsfotograaf bruidsfotografieBruidsfotograaf Maarheeze fotograafbruidsfotografie maarheeze bruidsreportage romantischHuwelijksfotografie huwelijksfotograaf fotograaf heezeHuwelijk huwelijksfotograaf fotograaf maarheeze

Wil je meer bruidsfoto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je meer weten over Atelier Grenier? Bekijk de Facebookpagina van Helma

Deel dit bericht als je het aan vrienden wilt laten zien:

Bruidsreportage Valkenswaard – spontaan bruidspaar

fotograaf bruidsreportage valkenswaard huwelijk

Huwelijk Albert en Tonny – bruidsreportage Valkenswaard

Wat heeft dit bruidspaar een plezier en aan gespreksstof geen gebrek. Ze horen gewoon bij elkaar. Heerlijk om hun fotograaf te mogen zijn.

Albert heeft Tonny onder de Arc de Triomphe in Parijs ten huwelijk gevraagd. Ze hebben mij ruim een jaar geleden al geboekt. Ze trouwen namelijk op een populaire datum: 7-7-2017.

Op de huwelijksdag ben ik iets voor half tien bij Tonny en 10 minuten later arriveert Albert met het bruidsboeket. Zodra ze elkaar zien zijn ze blij, maar ook ontroerd.

Albert werkt bij MCB (metaalgroothandel) in Valkenswaard en we mogen daar foto’s maken. Een prachtige locatie! Daarna vertrekken we naar B&B de Merel in Borkel & Schaft voor een fotosessie in de prachtige bloementuin. We eindigen met een korte fotoshoot op de Malpie.

Om twee uur trouwen Albert en Tonny in Het Weerderhuys in Valkenswaard. Eef (9 jaar) is hun bruidsmeisje en Nick (8 jaar) brengt de ringen. Dit zijn 2 van de 5 kleinkinderen. Na de huwelijksplechtigheid eindigt mijn bijdrage aan hun huwelijksdag.

Ik mag het trouwalbum ontwerpen. Daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Zin in!

huwelijk bruidsfotografie valkenswaard fotograaffotografie huwelijk bruiloft valkenswaardfotografie mcb valkenswaard bruiloftbruidsfotografie regio eindhoven fotograafbruidsfotografie waalre fotograaf huwelijkfotografie bruidspaar borkel schaftbruidsfotografie borkel schaft fotograafbruidsreportage valkenswaard fotograaf bruiloftfotograaf huwelijk fotografie dommelenbruidsreportage valkenswaard weerderhuys fotografie

Meer informatie over de fotolocatie: Metaalgroothandel MCB Valkenswaard

Meer informatie over de trouwlocatie: Het Weerderhuys, Valkenswaard

Speelse bruidsfotografie Harderwijk

Bruidsfotografie waalre fotograaf bruiloft

Huwelijk Wim en Baudina bij Veluvia – bruidsfotografie Harderwijk

Blij verrast was ik toen Baudina contact met mij opnam met de vraag of ik de fotograaf wou zijn van haar huwelijk met Wim. Baudina is een nicht van Hendrik (mijn man). We zien elkaar heel weinig, maar hebben een klik. “Ja, graag”, was direct mijn antwoord.

We spreken af dat ik om half 10 bij ze ben, zodat ik foto’s kan maken terwijl het bruidspaar en de vier kinderen extra mooi worden gemaakt.

Aangezien het regent besluiten we dat Wim en Baudina elkaar “voor het eerst zien” op hun slaapkamer. Deze kamer is mooi licht en er hangt een prachtige kroonluchter.

Wim heeft een aquablauw VW-busje geregeld. Daar past het bruidspaar met de vier kinderen prima in. Naast dat het praktisch is, doet hij er mij ook een groot plezier mee. Dit busje doet het super op de foto’s!

We rijden naar Kasteel de Essenburgh in Hierden voor de fotoshoot. We hebben toestemming om binnen te fotograferen, maar besluiten -omdat het droog blijft- buiten de foto’s te maken.

Na de lunch vertrek ik een kwartiertje eerder dan het bruidspaar naar Veluvia. Hier vindt de trouwplechtigheid plaats. De daggasten zijn al aanwezig en wachten in spanning op het bruidspaar.

Mijn bijdrage aan deze bijzondere dag eindigt met het maken van de groepsfoto, het fotograferen van de bruidstaart en de trouwringen.

Wim en Baudina: ik wens jullie hierbij nog heel veel geluk toe!

Bruidsfotografie kasteel Essenburgh hierdefotograaf bruiloft waalre fotografieFotografie bruiloft brabant eindhovenfotograaf huwelijk bruiloft eindhovenBruidsfotograaf eindhoven fotograaf bruiloftbruidsfotografie harderwijk veluvia fotograafbruidsfotografie harderwijk bruidstaart veluviafoto trouwringen fotograaf bruiloft waalrehuwelijksfotograaf eindhoven fotograaf huwelijkbruidsfotografie harderwijk fotograaf bruidspaar

Meer informatie over de fotolocatie: Kasteel de Essenburgh, Hierden

Meer informatie over de trouwlocatie: Veluvia, Harderwijk